Kirjanpito ja tilinpäätös

Yritystoiminnan perusta on kirjanpito, ilman sitä yrittäjä on kuin vuorikiipeilijä pimeässä, eteenpäin mennään mutta sunnasta ja tuloksista ei ole tietoa. Kirjanpito on paljon muutakin kuin numeroita ja pakollinen paha. Lain mukaan jokaisen yrittäjän on tehtävä kirjanpito ja tilinpäätös, mutta kirjanpito antaa myös tarkkaa tietoa yrityksen toiminnasta. Oikein tehtynä ja tulkittuna kirjanpito on säästö eikä kulu, sillä hyvä kirjanpitäjä tekee kirjanpidon niin, että se on mahdollisimman hyödyllinen tuloksen tekemisen, taloudellisen tilanteen ja verotuksen kannalta.

Hyvä kirjanpitäjä tuntee kirjanpidon käytänteet kuin omat taskunsa, ymmärtää yritystä, yrittäjää ja soveltaa kaikkia tietoja ja taitoja niin, että asiakas hyötyy kaikista mahdollisista viranomaisten kiemuroista ja selviää lakipykälien viidakosta kunnialla. Kirjanpitoon vaikuttavat kirjanpitolaki ja –asetus, tuloverolaki, laki elinkeinotulon verottamisesta, arvolisäverolaki, lähes kaikki Suomen verolait sekä osakeyhtiölaki ja muiden yhtiömuotojen lait. Tästä syystä on ymmärrettävää, että fiksu yrittäjä valitsee osaavan tilitoimiston, joka pystyy neuvomaan ja ohjaamaan yrittäjää niin, että nämä lait eivät tunnu mahdottomilta ja pystytään välttämään yrittämisen railot. Hyvä tilitoimisto voi pelastaa yrityksen.

Meidän asiakkaana saat kaiken meidän kokemuksen ja tiedot käyttöösi välittömästi. Voit kysyä mitä tahansa yritystoiminnasta tai kirjanpidosta tai mistä tahansa muusta maan ja taivaan väliltä. Me etsimme tiedon sinulle ja selitämme sen niin, että ymmärrät. Hoidamme asiasi ja annamme sinulle vinkkejä niin, että yrittämisestä tulee sinulle helppoa eikä yrittäminen enää tunnu vuorikiipeilyltä. Miksi käyttäisit itse kaiken aikasi kaiken tuon tiedon sisäistämiseen ja pohtimiseen minkä saisit meiltä 5 minuutissa. Tulet huomaamaan kuinka helppoa meidän kanssamme on, kun toimimme turvaköytenäsi tilanteessa kuin tilanteessa.

Toinen meille tärkeä asia on, että yritysasiakkaidemme kirjanpito on tehty oikein ja se antaa oikean kuvan taloudellisesta tilanteesta. Oikein tehty kirjanpito voi pelastaa yrityksen mahdollisen kuilun partaalta, kun ongelma tilanteet voidaan tunnistaa ja niihin puuttua ajoissa. Me myös pidämme huolta, että jokainen asiakas ymmärtää mitä kaikkien lukujen takana on ja tieto tulee ymmärretyksi, siksi me myös annamme apua lukujen tulkitsemisessa ja näin jokainen yrittäjä saa paljon enemmän irti omasta kirjanpidostaan ja toiminnastaan.

Tartu sinäkin tilaisuuteen ja ota kumppaniksesi todellinen turvaköysi yrityksesi toimintaan. Yrittäjä on juuri niin vahva kuin hänen käytössään oleva tieto on, ja meiltä saat sitä vaivatta.  Asiakaspalvelumme on erittäin nopeaa ja yksilöllistä, jokainen yrittäjä saa juuri sitä palvelua mitä hän toimintaansa tarvitsee.  Ota täysi hyöty irti toiminnastasi meidän avulla ja lähde nousuun.