Yritys

 •  

  Yrityspalvelu Berg Oy on yritysmaailman opas ja turvaköysi yrittäjälle. Asenteemme kirjanpitoon ja asiakaspalveluun on rento ja iloinen, meidän kanssa ei tarvitse jännittää. Autamme mielellämme asiakkaitamme ja huolehdimme heidän asioistaan kuin omistamme. Meidän työmme on laadukasta ja tehokasta, asiakkaamme saavat vain parasta palvelua. Muista, että laadukas työ ja palvelu maksavat, mutta säästö syntyy juuri laadusta. Halvalla ei hyvä saa ja kirjanpidon oikaiseminen ja korjaaminen on kallista ja aivan turhaa, sillä asiat pitäisi aina tehdä kerralla oikein.

  Olemme toimineet taloushallintoalalla jo 25 vuotta. Meille asiakaan menestys on tärkeintä. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaansa turhaan byrokratiaan, vaan hän voisi keskittyä puhtaasti liiketoimintansa kasvattamiseen. Asiakkaanamme saat kaiken hyödyn irti meidän kokemuksestamme. Me tiedämme, mikä on järkevintä juuri sinun yrityksesi kohdalla.

  Hoidamme asiakkaidemme asioita niin, että aikaa ja rahaa säästyy. Jokainen voi tehdä tietenkin itse niin paljon kuin haluaa aikaansa käyttää, mutta me tarjoamme laatua, tehokkuutta ja osaamista. Kukapa ei haluaisi kumppanikseen luotettavaa ja osaavaa kirjanpidon ammattilaista, joka osaa kertoa sinulle, miten kannattaa tehdä ja antaa vinkkejä toimintasi kehittämiseksi.

  Meillä on tyytyväiset asiakkaat, jotka luottavat meihin. Asiakaspalvelumme on nopeaa ja voit aina luottaa siihen, että asiasi hoidetaan huolella.

  Yrityspalvelu Berg Oy:n toimitusjohtaja toimii Jaana Berg, jolla on kokemusta alalta jo yli 10 vuotta. Hän on suorittanut KLT-kirjanpitäjän tutkinnon, mikä on todistettu merkki taloushallinnon osaamisesta. Hänellä on laaja-alainen ammattitaito ja kokemus. Yrittämiseen ja auttamiseen löytyy innokkuutta, ja voit luottaa pitkäaikaiseen kumppanuuteen, sillä eläkeikä ei vielä uhkaa moneen kymmeneen vuoteen.

  Jaana on myös asunut 3 vuotta Thaimaassa, kiertänyt Aasiaa, käynyt Uudessa-Seelannissa ja nähnyt jos jonkin moista. Tämän suuren seikkailun myötä myös asenne elämään ja yrittämiseen on muuttunut niin, että ihmiset ja niiden onnellisuus on tärkeintä. Tuo aika toi mukanaan myös kansainvälisyyden ja kielitaidon. Yrityspalvelu Berg Oy pystyy myös palvelemaan englannin kielellä.

  Yrityksen sisäinen palo palveluun ja auttamiseen on suuri, ja sitä me haluamme jakaa kaikille asiakkaillemme. Tahdo sinäkin itsellesi parempi kirjanpitäjä ja ryhdy meidän kumppaniksi.

  Yrityspalvelu Berg Oy tekee yritysvuoresi valloituksesta helpompaa!

 • logo

  Yrityspalvelu Berg Oy tekee yritysvuoresi valloituksesta helpompaa!